KEYFRAME Film & Animation

H KEYFRAME Film & Animation δραστηριοποιείται στον τομέα των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Με πολύχρονη εμπειρία και ένα πλούσιο πελατολόγιο, η KEYFRAME είναι μια δημιουργική ομάδα που αναζητά κάθε μέρα φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Από την αρχική ιδέα μέχρι την ολοκληρωμένη οπτικοακουστική παραγωγή, η ομάδα μας δουλεύει με τα πιο σύγχρονα μέσα έτσι ώστε να παράγει ένα δημιουργικό και έξυπνο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να φτιάχνουμε όμορφες κινηματογραφικές εικόνες που μένουν στη μνήμη του θεατή. Πιστεύουμε ότι η φαντασία μας μπορεί να χωρέσει σε κάθε προϋπολογισμό. Οι δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους πελάτες μας και αντέχουν μέσα στον χρόνο, μας δίνουν καθημερινά τη δύναμη για την επίτευξη του πιο πετυχημένου αποτελέσματος. Η KEYFRAME έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει μια πληθώρα από σύγχρονες και πρωτότυπες ιδέες που προσεγγίζουν το κοινό με μοναδικό τρόπο.

Διαφήμιση

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ολοκληρωμένη οπτικοακουστική παραγωγή έχουμε τη δυνατότητα παραγωγής διαφημιστικών spots που μπορουν να χωρέσουν σε κάθε προϋπολογισμό και εγγυώνται ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η δημιουργία διαφημιστικού βίντεο για την προώθηση ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή μιας εκδήλωσης είναι απαραίτητη στη σύγχρονη εποχή και πλέον το κόστος της είναι πάρα πολύ προσιτό. Η KEYFRAME έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει μια πληθώρα από σύγχρονες και πρωτότυπες ιδέες που προσεγγίζουν το κοινό με μοναδικό τρόπο.

Εταιρικό Βίντεο

Η KEYFRAME Film & Animation μπορεί να δημιουργήσει μαζί σας το Εταιρικό Video της επιχείρησης σας, το οποίο αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας. Mπορούμε να ανάλάβουμε όλα τα στάδια της προβολής της επιχείρησής σας προσφέροντας επίσης συμβουλευτική καθοδήγηση με σκοπό να συμβάλουμε καθοριστικά στη σωστή ανάδειξη της. Η υλοποίηση ενός σύγχρονου εταιρικού βίντεο δεν κοστίζει πολύ και βοηθάει σημαντικά στην άμεση επαφή της επιχείρησής σας με τους πελάτες.


Τηλεοπτικές Παραγωγές

Από την αρχική ιδέα μέχρι την ολοκληρωμένη οπτικοακουστική παραγωγή, η ομάδα μας δουλεύει με τα πιο σύγχρονα μέσα έτσι ώστε να παράγει ένα δημιουργικό και έξυπνο αποτέλεσμα.

Animation

Με χρόνια εμπειρίας στα κινούμενα γραφικά και το animation, η ομάδα μας δουλεύει με τα πιο σύγχρονα μέσα έτσι ώστε να παράγει ένα δημιουργικό και έξυπνο αποτέλεσμα. H KEYFRAME Film & Animation μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό και την παραγωγή των κινούμενων γραφικών ενός τηλεοπτικού ή web καναλιού αλλά και τη δημιουργία των τίτλων της ταινίας σας και τα ψηφιακά VFX αυτής. Μπορούμε να δουλέψουμε τις ιδέες μας με μια πληθώρα τεχνικών δεξιοτήτων όπως cell -2D animation, clay animation, 3D animation, rotoscoping, matte painting.

Βίντεο Προσφορών

Δημιουργούμε μαζί σας το βίντεο προσφορών των καταστημάτων σας. Ένας τρόπος προσέγγισης του πελατολόγιου σας με σίγουρα αποτελέσματα. Μπορούμε να δώσουμε κίνηση - animation στο φυλλάδιο των προσφορών σας ή να δημιουργήσουμε για σας ένα ολοκαίνουργιο δημιουργικό, προσαρμοσμένο στις τηλεοπτικές απαιτήσεις. Το βίντεο που σας προσφέρουμε μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στην τηλεόραση είτε στα social media. Η στοχευμένη διαφήμιση βίντεο συγκεκριμένα στο facebook μπορεί να προσεγγίσει τους πελάτες σας με γεωγραφικό και ηλικιακό προσδιορισμό.

Γαβριήλ Ψαλτάκης

O Γαβριήλ Ψαλτάκης ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως σκηνοθέτης και τηλεοπτικός παραγωγός. Έχει ολοκληρώσει την παραγωγή, σκηνοθεσία και σεναριογραφή τριών μικρού μήκους ταινιών. Την πεντάλεπτη «Το κορίτσι στον τοίχο (2010)», την δεκάλεπτη «Σκέψου θετικά (2011)» και τη δίλεπτη clay animation ταινία "Ψάρεμα". Η ταινία του «Το κορίτσι στον τοίχο (2010)» διανεμήθηκε στους κινηματογράφους από την «Village films» πριν από τη μεγάλου μήκους ταινία «Μια φορά και ένα μωρό» κι έχει παρουσιαστεί στο Ινστιτούτο σύγχρονης τέχνης του Λονδίνου. Η ίδια ταινία επίσης έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Σαν Φραντσίσκο και στο φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων «Anima» στις Βρυξέλλες. Η ταινία «Σκέψου θετικά (2011)» απέσπασε το πρώτο βραβείο καλύτερης κωμωδίας στο Film Skillet International contest.


Βάσω Φλωρίδη

Η Βάσω Φλωρίδη ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως μοντέρ και σκηνοθέτης. Είναι πτυχιούχος σκηνοθεσίας της Σχολής Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Λ.Σταυράκου. Έχει εργαστεί στην εταιρία παραγωγής οπτικοακουστικών μέσων ICON PLUS, ως μοντέρ αλλά και ως βοηθός διεύθυνσης παραγωγής. Τον Απρίλιο του 2011 πραγματοποιεί την πρώτη προσωπική της δουλειά “The Tree”, 4min video installation, όπου προβλήθηκε στα πλαίσια του «Athens Video Art Festival 2011”. Τον Οκτώβρη του 2014 δούλεψε ως μοντέρ στο ντοκιμαντέρ “Confusion/Diffusion” σε σκηνοθεσία Φλώρου Φλωρίδη και Jeanine Meerapfel. Η πρώτη οπτικοακουστική προβολή αυτής της δουλειάς έγινε στην ακαδημία κινηματογράφου του Βερολίνου, τον Ιανουάριο 2015. Έχει εργαστεί ως μοντέρ σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, όπως και σε ντοκιμαντέρ για λογαριασμό της ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3.